Review : Beast Released No More MV

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ



Assalamualaikum . 
Tepuk tangan sikit . Finally one of my favourite group in kpop has finally released their new music video for their new song , No More . Congratulation , Beast ! Hehehe Nik dapat berita ni daripada salah seorang ahli usrah Nik . So sempatlah usha MV baru diorang ni . Seperti biasa , Beast tak pernah menghampakan peminatnya . Boleh dikatakan semua lagu Beast yang genre mid tempo-ballad best . Okay kepada yang tak berapa nak kenal ahli kumpulan beast , jomlah kenal dulu . 


Nampak tak Junhyung tu ? Macam comel je , macam handsome je . Okay sebenarnya No More ni adalah salah satu lagu yang terkandung dalam mini album mereka yang ke 6 . Junhyung oppa lah yang produced new mini album ni . Nampak tak betapa bagusnya Junhyung . Jom layan MV mereka ni . 


Best tak ? Best tak ? Lagi best bila Junhyung jadi main character kat sini . Okay MV ni adalah 'instagram-inspired' sebab tu diorang tukar jadi beastagram . Watak utama adalah Junhyung manakala girlfriend dia adalah Lee Yu Bi . Nik rasa kalau tengok video tu pun korang dah faham pasal lagu ni . Haa jangan lupa usha juga lagu Good Luck . Blog ni pun dah ada ciri - ciri mini album baru Beast . Pink gitu . Hahaha

Baca juga entry tentang comeback Taeyang



Comments

Popular posts from this blog

[Soal-Jawab] Hipster dan Hijabster

#Happy28GDay

Everything Happen Must Have A Reason