Stay Awake

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum .
Problem for some students adalah masalah tak cukup tidur . Tak payah cakap pasal orang lain , Nik sendiri pun dah ada simptom masalah tidur . Walaupun jadual belajar untuk degree semester satu tak adalah padat sangat but I-don't-really-know what am I doing sampai tak cukup tidur . Dalam kelas (especially kelas pagi) mesti muka macam zombi and yes nak absorb apa lecturer cakap sumpah makan masa juga lah . Aish , bila lah nak berubah . Kadang-kadang tu lecturer cakap lain but I wrote something else dalam nota . Kalaulah lecturer tu tengok nota Nik serious mereka mungkin akan koyak nota Nik . Hahaha okay shouldn't laugh . Anyways , Alhamdulillah tamat sudah sem 1 , sekarang tengah berperang dengan final and then holiday for the first semester . Tue yang nak dengar sebenarnya , SEMESTER BREAK . Jangan ikut perangai Nik ye semua . Tak mau tak mau . Okay sekarang tengah revision Chem153 . Jumpa nanti ye
P/S : Nak update entry cara lain pulak
Wallahualam .

Comments

  1. Assalamu'alaikum Nik.. sayu hati akak membaca entry ini.. akak faham apa yang Nik rasakan.. tabahkan hati, banyakkan berdoa... moga Allah permudahkan segalanya.. in shaa Allah

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for leaving a comment here .

Popular posts from this blog

[Soal-Jawab] Hipster dan Hijabster

#Happy28GDay

Everything Happen Must Have A Reason