VIP's MODE : 2015 Taeyang World Tour Rise In Malaysia

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


Assalamualaikum .
Excited ! Excited ! [pengsan] . Okay tahu tak kenapa Nik over-excited hari ni ? Pernah tak dengar lagu Eyes, Nose, Lips . Aipp kalau belum dengar baik pergi dengar sekarang . Okay nak cerita ni penyanyi lagu Eyes, Nose, Lips ni bakal mengadakan concert di Malaysia . Solo concert in Malaysia ! Mula-mula memang macam tak percaya bila dengar tentang concert ni di Hitz Fm . Terus balik hostel and check it in internet . Okay kind of freaking out juga bila dapat tahu memang Taeyang akan adakan concert di Malaysia . Eh duduk diam semua . Nik tahu korang pun excited ! Nik bermurah hati nak kasi tahu details about perjualan tiket dan juga details about the concert . Sikit je lah mampu .

DETAILS ON TICKETS :

Ticket launched will be on 7 December 2014
at Boulevard, Level G, Paradigm Mall from 11:00a.m. till 4:00p.m

Sales Channel :
1) All TicketCharge's Authorised Outlet
2) TicketCharge's centre : (03 9222 8811)
3) Celcom Blue Cube Outlet

Ticket Price :
VIP Seat - RM599 
Rock Zone - RM 499
Cat 1 - RM399
Cat 2 - RM 299
Cat 3 - RM199


DETAILS ON CONCERT :

Concert will be hold on 7th February 2015 (Saturday)
at Stadium Negara Kuala Lumpur .

Ada sesiapa bermurah hati nak belikan Nik tiket pun sangat di alu-alukan . Jasa anda akan dikenang . Harapan je lah dapat pergi tengok Taeyang ye . Walaupun KLIA dekat dengan university tetapi disebabkan assignment bertimbun-timbun, tak dapatlah nak pergi jemput Taeyang . Amboi acah-acah rapat je dengan Taeyang ye . Rasa-rasa G-Dragon pun akan ada juga ke untuk concert Taeyang ? Selamat ke concert ye kepada sesiapa yang dapat pergi tengok . Jangan lupa rekod setiap detik dan ambil banyak banyak gambar Taeyang . Nanti rindu pula . Okay nak siapkan assignment . Jumpa nanti . 



Comments

Post a Comment

Thank you for leaving a comment here .

Popular posts from this blog

[Soal-Jawab] Hipster dan Hijabster

#Happy28GDay

Everything Happen Must Have A Reason