Ukhuwah Fillah Para Blogger

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum . 
Amboi kemain Nik rancak update blog pagi ni . Hahaha tenaga lebih sikit bulan Ramadhan ni . Alhamdulillah sudah 21 hari ye kita berpuasa . Ada yang curi tulang tak ? Hopefully tak adalah . Dah kenapa Nik tetiba update blog kan . Actually tadi tiba-tiba tergerak hati nak tengok komen-komen yang ada dalam blog Nik, ter-scroll lah semua komen para blogger pada entry-entry Nik yang lepas . Allahu . Maaf ye sebab Nik printscreen beberapa komen-komen tersebut . 









Mohon terharu . Hahaha sebenarnya rindu nak aktif dalam dunia blog ni . Kalau boleh setiap hari nak update blog tapi masa tak mengizinkan . Sekarang ni banyak intai blog orang je . Yang pasti 7 orang kat atas ni memang Nik akan selalu intailah blog diorang . Nak cakap sebenarnya Nik rindu mereka . Mereka ni lah yang selalu support Nik secara langsung atau tidak langsung, selalu datang komen dan selalu bergosip . Cewahh takdenya gosip, aip Ramadhan ni .

Kak Alynn, KA, Fifie, Kak Sally, Arol Mubin, Zumal and Kak Sha , thank you so much for all the supports and comments before this . Jujur , rindu juga nak stalk blog korang dan komen merapu-rapu kat situ . Untung-untung dapat jadi top commentor kat blog korang . Hehe . Mungkin kami tidak pernah bersua muka, duduk di satu meja yang sama tapi bagi Nik itu semua tak penting . Yang penting ukhwah yang terjalin hanya melalui blog dan komen itu sudah cukup untuk membina satu silaturahhim . Nik ada juga exchange number phone dengan Kak Alynn dan chat through hangout with Arol ((nie entah tuan punya badan ingat ke tak sebab dah setahun dah)) . Hehehe . Yang lain tu segan pula kita nak minta nombor phone . Hahaha . Nik tengok ada sesetengahblogger sudah jarang update blog, mungkin kerana mempunyai komitmen lain . Samalah kita . Ohh kepada mereka yang tidak di mention namanya, Nik mohon maaf harap tidak berkecil hati . Setiap blogger yang datang singgah di blog Nik dan meninggalkan link blog mereka diruangan chat, In Shaa Allah Nik akan berkunjung ke blog mereka juga . Tidak menjadi sebarang masalah pun kepada Nik .

Anggaplah entry kali ini adalah appreciation post untuk para blogger yang pernah datang ke blog Nik . Syukur Alhamdulillah terima kasih semua . Maaf atas kekurangan dan salah silap jika ada terkasar bahasa . Semua kekurangan itu datangnya daripada Nik sendiri dan In Shaa Allah Nik akan cuba perbaiki sedikit demi sedikit .


P/S : Nik tukar url blog sebab ada masalah dengan url lama . Terima kasih












Comments

  1. perghhhh...kak sally ada...hahahaha...maaf la kalau kak sally lama dah tak jenguk kek sini...

    ReplyDelete
  2. Assalamu'alaikum Nik,

    Saya pon jarang-jarang je update sekarang ni. Tapi kalau ada masa, jenguk jugak blog-blog lain. So, whats up?

    ReplyDelete
  3. Sally Samsaiman bru beberapa hari lepas kak sally datang jenguk heheh

    ReplyDelete
  4. Khamsi Abdullah Waalaikumusalam . Tue la dah check stanzku . Hehehe . Fuhh sekarang kat rumah goyang kaki . Hahaha cuti sem

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Nik, lama tak jenguk blog Nik... Terima kasih kerana selalu singgah blog Zumal yer. Nik, apa khabar ye sekarang?

    ReplyDelete
  6. Dunia Zumal waalaikumusalam . terima kasih sudi jenguk blog Nik . Sama sama Zumal . Alhamdulillah baru habis first year degree . Tu yang update blog , cuti sem . Hehehe

    ReplyDelete
  7. Wah, memang terharu bila baca! :) Terima kasih sebab selalu intai blog Arol. Dah jarang update blog sekarang sebab utamakan perkara lain yang lebih penting.

    Mestilah ingat chat kat hangout tue. Dua hari lepas Arol hangout Nik tapi Nik tak baca lagi. Tak tahu nak contact Nik macam mana.

    ReplyDelete
  8. nik!! miss u.. siap ade entry khas lg... ni syg bnyk ni..
    lawa btol blog baru nik! cantik sgt!

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for leaving a comment here .

Popular posts from this blog

[Soal-Jawab] Hipster dan Hijabster

#Happy28GDay

Everything Happen Must Have A Reason