Hello!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ




Assalamualaikum.
Ahh, finally. It is been a while since the last time I updated my blog. I think the last time I updated my blog was on February. Actually tak payah nak think sangat la sebab dah terang-terangan di setiap post ada tarikh. Lama betul tak update blog sebab malas punya pasal. Padahal banyak je pun masa free. Tetapi Alhamdulillah tiba-tiba hari ini tahap kemalasan tu menjunam jatuh seperti saham ........ ((tak nak mention nama, nanti kena saman)), maka diri ini rajin la edit blog. Habis la kalau Nik dah edit blog. Semua benda rasa macam ada tak kena, semua benda nak tukar. Haa maka ni lah hasilnya *letak emoticon tepuk tangan ciked* . Nama blog pun tukar. Dulu guna Ceritera Nik tapi rasa macam tak payah nak ceritera sangatlah update blog pun jarang-jarang. Jadi Nik pun tukar la nama blog ni acah-acah mat saleh sikit kan. Jangan tanya maksud nama blog ni apa. Kalau tak tahu pergi tanya Encik Google.
 
Oh ye dah 2016. Dah half of the year dah pun. Perkembangan Nik? Alhamdulillah masih lagi mengejar cita-cita. Dan Alhamdulillah berada di universiti baru. Dah habis satu semester dah pun, eh cuti semester pun dah nak habis ni. Masih lagi mencuba untuk adapt dengan suasana baru, sistem baru. Tak ada la jauh sangat beza tapi biasalah ayat cliche kan kalau masuk tempat baru mesti nak adapt lah apa lah. Fuh kalau nak cerita suasana persekitaran + kehidupan di universiti baru ni memang panjang karangan SPM la post ni. So nanti ada masa Nik akan ceritakan suasana persekitaran + kehidupan Nik di universiti baru ni ye. In shaa Allah.


Dahh nak layan Runningman ni. Cuti tinggal dua hari je lagi ni.

Wallahualam.

Comments

Popular posts from this blog

[Soal-Jawab] Hipster dan Hijabster

#Happy28GDay

Everything Happen Must Have A Reason